17 iulie 2009

Filme pe scurt.


Am zis ca e timpul sa mai trec in revista cateva filme. Maybe i`ll be helpful.

Incep cu Ice Age 3, 3D experience. Pentru ca e ultimul vazut si cel mai de impact. Haios ca de obicei, ceva mai spectaculos datorita tehnologiei. Copii se amuza cu siguranta, dar e bine sa nu nimeriti la cinema pe langa vreunul care inca nu stie sa citeasca. In rest, multe rasete si aventuri in stilul specific.

Knowing, cu Nicholas Cage. Sau numere fatale in traducere. Aveam mai multe asteptari de la acest film. Se anticipeaza multe evenimente. Cam SF, deci s-ar putea sa fie mult subiectivism la mijloc, avand in vedere ca nu sunt un fan al fanteziilor.

The international. Just another action movie, cu probleme de nivel international. Si nici macar nu e prea multa actiune si adrenalina.

Marley and Me. De asta data, nu ma asteptam sa indragesc asa mult filmul. Sau mai bine zis povestea. Si pe Marley, labradorul. Si familia trasnita. O combinatie de genuri- comedie, drama..

The godfather 1. Revazut dupa muuult timp. Savuros. Si cand te gandesti ca a fost un adevarat trend setter in materie de filme...he he he, stim de unde a plecat ideea filmelor "mafiote".

Incercare de High School Musical 3. Am vrut sa vad ce e cu acest "mega star", dupa care se isterizeaza lumea, Zac Efron. Nu stiu ce sa zic despre el, dar filmul m-a plictisit, asadar nu am vazut decat vreo juma de ora din el. :D

The wrestler. Bun. Dur pe alocuri, dar foarte real.

Notorious. Tot inspirat din viata reala. Povestea lui Notorious B.I.G, cu trafic de droguri, muzica underground, femei, focuri de arma, cartiere si rivali. La cate politici si jocuri de putere sunt la mijloc si in lumea asta a hip-hop-ului, nu poti stii cat de real e. Si sa nu uitam un amanunt: Sean Combs aka P.Diddy- executive producer. Asta ar trebui sa spuna ceva- un unghi de vedere personal.

Despre Taking Chance nu stiu daca am mai povestit. Drama. Nu e film de sambata seara. Complicatii si consecinte ale razboiului. O tendinta in filmele actuale- povesti inspirate din razboiul americam dus in Iraq.

Sper sa nu fi omis ceva. Have a nice weekend.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu