27 ianuarie 2010

Sesiune & more


Deja la jumatatea sesiunii, deja prea multe nopti nedormite, prea multe ore de somn restante.
Da, as spune ca e greu si da, e mult mai bine sa traiesti intr-un ritm mult mai relaxat.

Nu vreau sa mai aud in jurul meu ca nu e timp! Ar fi minunat ca ziua sa aiba 24 de ore si sa nu avem nevoie de somn. Dar daca vrei sa faci ceva, gasesti timp, trebuie doar sa ti-l planifici mai bine. De genul: eliminat pierdutul vremii la tv, pe net, fara a face ceva productiv, iesiri in oras, etc.

Daca vrei sa nu te plafonezi gasesti timp si resurse. Poti sa lucrezi full-time, sa inveti pentru examene, sa le treci cu note onorabile, sa te mai implici si in alte activitati extra-all that, sa mai scrii si pe blog din cand in cand, sa chatuiesti pe retele sociale, sa intalnesti oameni noi si poate, chiar si unii deosebiti, sa iesi cu prietenii, mai rar ce-i drept, chiar si sa iesi noaptea in club sa dansezi, sa iti faci propriile reguli. Se poate. E vorba despre a prioritiza activitati, a face un compromis, a te gandi la satisfactiile care vor veni din toate lucrurile pe care le faci, la ceea ce iti place, pentru ca asta te faci sa te simti implinit.

Asta e un post prin care ma incurajez pe mine insami sa o iau de la capat de maine. Sa gasesc un subiect pentru studiul imagologic si sa fac mai multe decat azi! :))

Nimeni nu a zis ca e usor. But this is the battle with life.

2 comentarii:

 1. "Nimeni nu a zis ca e usor".....cand de fapt totul este atat de simplu/usor, singurul lucru care este cu adevarat greu este sa stii cu adevarat ce vrei si sa intelegi doua chestii care se cam leaga:

  1) In orice situatie se aplica regula "ce e mult strica"....nu exista exceptie
  2) Tot ce ai enumerat tu acolo vrea sa reprezinte [cel putin pentru tine] conceptul de "armonie". Acea insiruire este evident eminsa in realitate [asta daca o faci in detaliu], insa ideea care sta la baza ei este "echilibru". Idee care in final functioneaza oarecum in tandem cu primul punct.

  RăspundețiȘtergere
 2. Atata timp cat reusesc sa fac tot ceea ce fac inseamna se poate...si nu cred ca strica. Ce e mult strica, dar eu nu fac un singur lucru, ci am activitati diverse.
  Ideea e ca ma simt mult mai bine asa decat stiind ca nu fac nimic intr-o zi.

  RăspundețiȘtergere